Categories:

Jeg ble stort begeistret da jeg kom over Lawson Hammock på internett og kjøpte den umiddelbart. Jeg har lengtet etter en god hengekøye hvor man kan ligge litt flatt, samtidig som det er gode muligheter for å dekke seg til fra mygg og regn. Jeg hadde også kikket litt på et en-manns telt og var nær på å kjøpe det også, så når jeg kom over denne så var det ikke et vanskelig valg!

Jeg dro til Voss og fikk testet den i nydelige omgivelser og jeg kan bare si med en gang at jeg er veldig fornøyd! Jeg skal holde det kort og presist.

Det er utrolig lett å montere og er gjort på et par minutt. Regntrekket som følger med hadde jeg sett for meg at jeg ville erstatte med en tarp, men fordi det var så praktisk og enkelt og trekke det over, kommer jeg til å ha det med meg i tillegg til en tarp. Den ene dagen var det litt vind, og jeg merket da at det hadde gjort seg med noen barduner. Det er fester til bardunene, men de følger dessverre ikke med. En annen erfaring jeg gjorde meg var at ikke ble liggende like rett som jeg trodde. Det kan man løse med å legge seg i hengekøyen raskt slik at stroppen strekkes, og deretter gå ut å stramme dem enda mer, så vil det hjelpe litt. Uansett så lå jeg rett nok til å kunne ligge på siden. Jeg har nå kjøpt meg en jekkestropp som jeg skal ha med neste gang for å teste om jeg får rettet den opp enda mer og om det i tilfelle er verdt den ekstra vekten.

Dette liker jeg:
– Kan brukes som telt og hengekøye
– Veldig enkel og sette opp
– God komfort
– Overraskende god plass
– Får mye for pengene
– God kvalitet

Dette kunne vært bedre:
– Spredestangen er i stål som er ca 45% tyngre enn titan.
– Skreddersydd liggeunderlag som dekker hele flaten.

Jeg kjøpte min på Revir.no som kan anbefales. Rask levering og så fikk jeg to pakker solkrem til ansikt med på kjøpet.

Pris: 2.490,- (13. juli 2022)
(stropper og diverse utstyr kommer i tillegg)


No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *