Om oss

Vi streber etter å tilby tjenester som gir forbedret fysisk, psykisk og mental helse, samt spirituell vekst

En ting spirituell praksis og friluftslivet har til felles er at begge tar deg i en retning av økt fysisk, psykisk og mental helse- og velvære. Sammen skaper de en synergieffekt.

Lars Olav Sande

Som barn tilbrakte jeg mye tid ute i naturen, og da voksenlivet brått kom og jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre med det, ble Idrett- og Friluftsliv på Fredly Folkehøgskole veldig forlokkende.  Jeg fullførte et fantastisk fint år her, og fikk mersmak. Jeg fortsatte med et ettårs studie av Idrett og Friluftsliv på Universitet i Stavanger. Etter utdanningen vandret jeg Norge på Langs. En tur som snudde hele livet mitt på hodet og satte i gang en lang rekke prosesser. Dette førte meg videre inn i yogaens verden. I 2019 ble jeg sertifisert yoga lærer og startet Darsh Yoga som jeg fremdeles driver idag. 

PineCone er en plass hvor jeg får kombinere erfaringen min med friluftslivet og kunnskapen innen yoga. Friluftslivet forsterker den yogiske praksisen, og den yogiske praksisen forsterker friluftslivet. 

Michele Peter Sværen

Michele er en mann av mange talenter og dyp empati. Med mange år innenfor det spirituelle besitter han mye kunnskap og erfaring. For tiden studerer han QiGong og blir snart sertifisert QiGong lærer, noe vi kommer til å få godt utbytte av på turene våre! Han er også en svært dyktig musiker, så når bålet er tent, og gitaren og trommen kommer frem er det bare å lene seg godt tilbake og nyte livet! 

Ditt navn?

Kunne du tenke deg en jobb i PineCone?

Kunne du tenke deg å være en del av dette teamet? Kanskje det er akkurat deg vi leter etter. Skriv oss en mail hvor du forteller litt om deg selv, og hva du har å bidra med hos oss.