Categories:

Med en sterk dragning mot turkise elver, brukte jeg timesvis foran google maps og fant noen som virket veldig interessante i området Voss. Så raskt jeg hadde fri og de hadde meldt greit vær kastet jeg meg i bilen og kjørte oppover. Det ble tre netter på tre forskjellige plasser. Jeg ville vanligvis ikke brydd meg om været, men i dette tilfelle ville jeg oppleve den turkise fargen, og jeg ville ha noen gode bilder av det. Dette var også min første tur med min nye Lawson Hammock (se min produktanmeldelse her).

Å tilbringe tid nær elver og fosser har en svært fascinerende effekt. Å bade i elven, drikke vannet, høre lydene og se det rennende vannet hjelper å balansere og rense vann elementet. Jeg tilbrakte mye tid ganske nær den ene fossen, og lyden er så kraftfull at da jeg satt meg ned for å meditere, så var lyden så intens at den trigget en rekke prosesser i meg som hjalp meg å behandle mentale og emosjonelle spenninger.

Video fra Voss

Litt av grunnen til at jeg dro opp her, var også at jeg ønsket å finne en plass hvor jeg kunne ta med meg grupper på litt lengre turer, kanskje 5-dagers. Hvorvidt jeg kommer til å ta med meg folk her er fremdeles litt usikkert.

Send meg gjerne en e-post om dette er en plass du kunne tenkt deg å bli med på tur!

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *