Categories:

Eter, kjent som ‘Akasha’ på sanskrit er det mest subtile elementet, ofte referert til som ‘tomrom’. Det er tomrommet som gir alle andre elementer rom, og intelligensen som holder alt sammen. Selv om Eter har kvaliteter, er kvalitetene i hovedsak basert på mangelen av den motsatte kvaliteten. For eksempel, så er Eter kald, fordi den mangler varmen som er skapt av ilden. Eter er lett fordi den mangler fylden og tyngden som vann og jord har. Eter er også ubevegelig, fordi den mangler luftens bevegelighet. Eter subtil, fordi det mangler tydeligheten til de andre elementene.

Ubalanse i eter elementet i kroppen skaper økt tomrom samtidig som strukturen minskes. Resultatet er ødeleggelse av vev. Parkinsons er et eksempel på dette.

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *